Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Termeni legali

Petrom Moldova a depus toate diligenţele pentru a se asigura că informaţiile furnizate pe acest website sunt corecte şi complete la momentul publicării. Cu toate acestea, pot să apară erori neintenţionate sau accidentale, pentru existenţa cărora ne cerem scuze.

Petrom Moldova nu oferă niciun fel de garanţie cu privire la informaţiile publicate pe acest website, inclusiv (hiper)link-uri externe sau orice alt conţinut care poate fi folosit direct sau indirect prin intermediul website-ului www.petrom.md. De asemenea, Petrom Moldova îşi rezervă dreptul să aducă modificări acestui website fără notificări prealabile. Petrom Moldova nu poate fi responsabil în privinţa erorilor sau omisiunilor de pe website-ul Petrom Moldova. Așadar, orice decizie luată pe baza informaţiilor publicate pe website-ul Petrom Moldova este în totalitate responsabilitatea respectivului utilizator. Petrom Moldova nu poate fi responsabil pentru pierderi directe, indirecte sau de orice fel ale utilizatorului, rezultate din orice motiv prin folosirea directă sau indirectă a informaţiilor publicate pe website-ul Petrom Moldova. 

Petrom Moldova nu susţine sau garantează că funcţiile sau serviciile de pe website-ul Petrom Moldova vor fi neîntrerupte sau lipsite de erori, că defectele vor fi corectate, sau că website-ul www.petrom.md şi/sau serverul care îl găzduiește nu sunt virusate şi nu au alte elemente dăunătoare. În limitele legii, Petrom Moldova nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daună rezultată din funcţionarea sau disfuncţiile website-ului Petrom Moldova, sau din orice alte servicii sau componente tehnice conexe. 

Drepturi de proprietate

Dacă nu este altfel specificat, drepturile de autor asupra paginilor şi conţinutului publicat pe website-ul Petrom Moldova şi a materialelor utilizate pentru acesta se află exclusiv în proprietatea Petrom Moldova. Nici unei terţe părţi nu îi va fi acordată o licenţă sau alte drepturi (de ex. drepturi de proprietate, drepturi de proprietate industrială sau drepturi de autor). Reproducerea paginilor sau a conţinutului acestui website este permisă doar în scopuri personale, informative. Orice altă reproducere sau utilizare este strict interzisă. Utilizarea semnelor distinctive ale Petrom Moldova (de ex. branduri sau logouri) este interzisă, indiferent dacă simbolurile ® sau ™ sunt folosite, în special marca înregistrată Petrom Moldova.

Prevederile de mai sus se aplică şi descărcării directe sau indirecte de software prin intermediul site-ului  Petrom Moldova. În cazul în care hiperlinkurile externe dau acces la software aparţinând unei terţe părţi, termenii şi condiţiile de utilizare ale proprietarilor produsului vor avea întâietate şi drepturile lor trebuie respectate.

Protecţia datelor personale

Petrom Moldova respecta dreptul la intimitate si viața privata. De asemenea, Petrom Moldova respecta și se conformează legislației în vigoare referitoare la protecția datelor cu caracter personal.