Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Cafeaua unește oamenii, iar la Petrom o servești împreună cu vedetele autohtone

În Luna Cafelei, clienții Petrom au fost răsfățați de vedetele lor preferate. În fiecare zi de vineri din octombrie, aceștia au fost serviți cu cafea gratuită, având posibilitatea să-i cunoască mai bine pe cei pe care s-au obișnuit să-i vadă doar la televizor sau online. Astfel, băieții de la Zebra Show, Daniela Ciocanu, Dorin Galben, Cristy Mironcik și artiștii de la Sunstroke Project au împărțit 12.000 de cafele gratuite, dar și multe emoții pozitive.

Primii care au încercat postura de barista sunt băieții de la Zebra Show. Pavel și Dumitru au fost la datorie și s-au descurcat de minune cu noul rol.

„Cafele servite au fost peste 200, dar biscuiți au fost mai mulți, din cauza lui Pavel, pentru că el le mânca. Bacșis nu am primit, dar în schimb am primit câte o mână caldă de la oaspeți”, spune Dumitru Roman, alias „Beton”.

Cu frumusețea, energia și zâmbetul său molipsitor, Daniela Ciocanu a reușit să surprindă clienții Petrom și să le facă ziua mai frumoasă dis-de-dimineață, chiar de Hramul orașului Chișinău. Astfel, toți cei care au pășit pragul stației s-au încărcat cu energie pentru întreaga zi, savurând cafeaua Viva Guatemala.

„Eu sunt din lumea fotbalului și, iată, când fotbaliștii sunt convocați la națională, ei foarte tare se bucură. Așa m-am bucurat și eu când m-a convocat echipa Petrom, pentru al doilea an, să fiu barista pentru o zi”, spune Daniela Ciocanu.

Dorin Galben și Cristy Mironcik au făcut echipă bună, iar glumele au fost la ordinea zilei.

„Dimineața, dacă începi ziua cu o cafea Viva Guatemala, atunci toată ziua o să fie perfectă. Acesta este un job de vis, mă las de interviuri și mă apuc de făcut cafea. Trebuie să fii amabil aici, să zâmbești ca oamenii să revină. Eu nu mă așteptam să vină atât de multă lume, îmi place job-ul acesta”, spune Dorin Galben.

Băieții de la Sunstroke Project au îmbinat utilul cu plăcutul. Pe de o parte au servit cafele clienților, iar pe de alta i-au distrat, susținând un recital la o stație din Orhei, unde au interpretat cele mai populare piese ale trupei.

„Noi pentru prima oară am văzut benzinăria din altă perspectivă, pentru că, de obicei, venim noaptea la stație, luăm cafea, apă, gustări, snacks-uri, vedem totul doar dintr-o parte. Astăzi, am reușit să fim de partea cealaltă. Este un experiment interesant, sperăm că i-am putut bucura pe oameni, oferindu-le o dispoziție plăcută” Saxofonistul trupei Sunstroke Project, Serghei Stepanov.

Deși luna cafelei s-a încheiat, surprizele de la Petrom nu se opresc aici, întrucât compania își propune să le ofere clienților săi nu doar produse și servicii de calitate, dar și experiențe cât mai pozitive. Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook Petrom Moldova.

„Pornind de la ideea „Cafeaua unește oamenii”, Petrom dorește să creeze oportunitatea de a interacționa cu clienții săi la un nivel mult mai personal, prin a-i face sa privească cafeaua din benzinărie ca pe un partener al lor de drum. Astfel încât oamenii să nu mai vină la stația de alimentare doar când rămân fără carburant, ci și pentru a se bucura de cafeaua de specialitate pe care o avem în stațiile noastre. În acest context, am introdus în meniu unul dintre cele mai apreciate sortimente de cafea din lume: Single Origin 100% Arabica, proaspăt râșnită și preparată din boabe cultivate și prăjite în stil specific italian” Marketing manager al companiei Petrom Moldova, Ariadna Chitic

Petrom este una dintre cele mai mari rețele de benzinării din Republica Moldova. Misiunea acesteia este de a distribui carburanți de cea mai înaltă calitate, precum și a crește în mod sustenabil compania, în beneficiul clienţilor, angajaţilor şi economiei Republicii Moldova.