Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Exerciții de simulare a incendiului la benzinărie și depozitul petrolier Petrom

Pentru al doilea an consecutiv, Petrom Moldova a desfășurat un amplu exercițiu de simulare a stingerii unui incendiu la un depozit și la o benzinărie.

Scopul acestor exerciții este de a testa gradul de pregătire al angajaților, modul de intervenție și comportament în caz de incendiu, și capacitatea pompierilor de a interveni optim în cazuri similare, dar reale. Au fost verificate aptitudinile angajaților stațiilor de alimentare Petrom, ale autorităților cu atribuții în domeniu, iar în cele din urmă și ale clienților, care pot fi surprinși într-o situație de risc. 

Pentru compania noastră siguranța este o prioritate, atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Acesta e motivul pentru care organizam anual aceste exerciții de siguranță: să ne asigurăm ca suntem pregătiți în caz de incendiu. Am organizat un exercițiu similar anul trecut, anul acesta se desfășoară pe timp de noapte, ca să intensificăm mai mult verificarea competențelor angajaților.

Ne dorim ca fiecare să plece acasă în siguranță, cu familia. De aceea este foarte important să ne testăm capacitățile și să colaborăm cu pompierii ca și aceștia, la rândul lor, să-și evalueze competențele.