Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com/en OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Petrom România www.petrom.ro/ro-ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide

Cardul OMV în Moldova

Dragă client Petrom Moldova,

Înțelegem importanța unei rețele vaste cu stații de alimentare amplasate strategic pe cele mai frecventate rute din Europa. Indiferent dacă călătorești național sau internațional - cu cardul OMV Internațional cu funcția ROUTEX, ai întotdeauna alături un partener de încredere. ROUTEX oferă una din cele mai extinse rețele de servicii premium din Europa, cu peste 20 000 puncte de acceptanță în 33 de țări, inclusiv peste 1 700 de puncte ROUTEX-4-TRUCKS, aflate pe coridoarele principale de tranzit din Europa.

Cardul OMV Internațional cu funcția ROUTEX, pentru alimentarea cu carburanți, acceptat și în stațiile Petrom Moldova din 1 februarie 2020.

Din dorința continuă de a oferi energie afacerii tale, suntem bucuroși să îți spunem că începând cu 1 februarie 2020, cardurile OMV Internațional cu funcția ROUTEX, pentru alimentarea cu carburanți, sunt acceptate în cele 79 de stații PETROM de pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, vă oferim un pachet de servicii complete care să vă ajute să economisiți timp, bani și efort.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la adresa de e-mail card.md@petrom.com sau la numerele de telefon (+373)69600251 și (+373)69600258.

Cu stimă,
Echipa Petrom Moldova.

Localizator stații