Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Recuperare TVA, cu o rată de succes de peste 99,9%

Știm că o afacere de succes înseamnă drumuri vaste, iar multe dintre ele se pot extinde peste granițele Republicii Moldova. De aceea, dorim să vă informăm cu privire la ofertele de recuperare a TVA-ului achitat în UE pe care le oferim prin colaborare cu partenerii noștri - REMOBIS.

REMOBIS REFUND SERVICE C.V. este unul dintre cei mai mari agenți de rambursare a taxe pe valoare adăugată și a accizelor din Europa.

Partenerul Nostru prestează activități de recuperare a TVA-ului în 12 țări membre ale Uniunii Europene, obiectivul fiind dezvoltarea permanentă a portofoliului de servicii oferite și creșterea gradului de satisfacție al clienților noștri.

Avantajele Tale

  • 100% transparență privind ratele de schimb valutar aplicate la transferul sumelor de TVA în alte monede decât Euro.
  • Aveți posibilitatea de a schimba modalitatea de rambursare în fiecare lună
  • Primiți feedback cu privire la documentele transmise în cel mult două zile lucrătoare

Serviciile noastre de rambursare TVA:

  • Standard: REMOBIS REFUND SERVICE C.V.  depune cererile dumneavoastră în termen de 15 zile lucrătoare de la data predării dosarului complet, banii fiind rambursați de autoritățile competente în termen de 2-3 săptămâni;
  • Rambursare rapidă: depuneți documentele necesare lunar/bilunar, iar REMOBIS deduce comisionul și îți returnează TVA-ul în contul tău sau prin Petrom Moldova între 2-15 zile.