Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide
img_PPU_pagina

Petrom pune umărul

Programul de responsabilitate socială PETROM PUNE UMĂRUL a fost dezvoltat de Petrom Moldova în timpul crizei generate de Covid-19 și vine cu soluții anti-criză pentru mai multe categorii de persoane. Prin intermediul acestuia, Petrom își propune să susțină comunitatea micilor întreprinzători, să ofere cele mai bune prețuri din industria petrolieră, dar și pentru produsele de larg consum, să susțină producătorii locali și să lanseze o serie de acțiuni de caritate.

Primul proiect amplu lansat de Petrom Moldova în cadrul programului PETROM PUNE UMĂRUL este AFACERI LA CHEIE. Acesta a fost creat cu scopul de a-i susține pe micii întreprinzători, sau pe oamenii care își doresc să exceleze în domeniul afacerilor. AFACERI LA CHEIE înseamnă șansa de a administra o stație de carburanți Petrom, cu sprijinul unei echipe de profesioniști. Detalii despre procesul de aplicare și criteriile de selecție, aici.

O altă campanie care este în plină desfășurare în stațiile Petrom și care face parte din programul PETROM PUNE UMĂRUL este OFERTE PENTRU TINE, prin intermediul căreia o selecție de produse de larg consum sunt vândute la un preț special, competitiv chiar și cu rețelele de magazine din Moldova. Astfel, șoferii care își fac plinul la orice stație de carburanți Petrom, cât și pasagerii acestora, sau oricine pășește pragul stației de carburanți, vor avea parte de prețuri prietenești la o serie de produse ce se regăsesc pe rafturile alocate ofertelor.

PETROM PUNE UMĂRUL va susține și producătorii locali, care vor avea parte parte, în scurt timp, de facilități în realizarea produselor lor în toate stațiile de carburanți Petrom Moldova. Micii producători de vin, producătorii de artizanat, producătorii de fructe și legume uscate, dar și mulți alții, vor avea șansa de a-și vinde produsele în spațiile predestinate special pentru ei, în incinta Petrom.

Luna septembrie 2020 va fi o perioadă în care Petrom Moldova va desfășura o serie de acțiuni de caritate. Acestea, la fel, vor fi parte integrantă a programului PETROM PUNE UMĂRUL. Mai multe detalii, în curând.