Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide
img_1-Petrom-Anti-covid-1100x367px.png

#umărlaumăr pentru medicii noștri

#CONTINUĂM #ÎMPREUNĂ #STAYSAFE

Perioada actuală ne amintește despre faptul că atunci când punem #umărlaumăr suntem mai puternici și despre cât de important este să ne ajutăm reciproc. Petrom Moldova pune #umărlaumăr cu echipa Crucea Roșie din Moldova, printr-un set de acțiuni orientate spre a face provocările de acum un pic mai ușoare pentru sistemul medical.

Așa cum localitățile Soroca, Ștefan-Vodă și Comrat au cunoscut cele mai mari provocări în lupta cu Covid-19, Petrom Moldova pune #umărlaumăr pentru a contribui anume aici.

Medicii și personalul medical fac o muncă enormă în această perioadă. Astfel, pentru siguranța lor am donat seturi de echipamente de protecție — combinezoane, bonete, bahile, măști. E minimul pe care-l putem face pentru a exprima recunoștința noastră față de ei, luptărorii din prima linie.

Lucrurile bune se întâmplă atunci când fiecare își pune aportul. Astfel, mulțumim partenerilor noștri din cadrul stațiilor Petrom pentru donațiile de apă și cafea pentru spitale: Coca Cola, Lux Proba, Varda și Luxury Line.

Acest lucru, sperăm noi, va face zilele de muncă pentru cadrele medicale un pic mai bune, iar perioada de recuperare pentru pacienți, un pic mai ușoară.

img_5-Petrom-Anti-covid-820x460px

img_6-Petrom-Anti-covid-820x460px.
img_4-Petrom-Anti-covid-820x460px.png