Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Petrom Routex Climate, cardul Național și Internațional care compensează emisiile de carbon. Află cum e posibil!

Marea industrializare - așa a fost botezat saltul economiei de la începutul anilor 1900. Succesul a fost asigurat, în mare parte, de dezvoltarea motorului cu ardere internă. Atunci, nimeni nu credea că peste un secol vom ajunge să vorbim despre emisiile de carbon ca despre o amenințare globală. Evident, nu suntem gata să renunțăm la roadele progresului. Dar, în același timp, lucrurile nu mai pot fi neglijate. Riscurile generate de schimbările climatice au și determinat grupul OMV, din care face parte și Petrom Moldova, să vină cu soluții concrete.

Fiecare dintre noi putem contribui la salvarea planetei fără niciun efort. Iar, pentru asta, nu trebuie decât să alegem să cumpărăm carburanți, folosind cardul Petrom Routex Climate. Conceptul este gândit astfel încât toți cei care folosesc Petrom Routex Climate să fie compensați cu bani ce urmează să fie investiți în proiecte de mediu. La fel de important este și faptul că această modalitate de plată nu scumpește carburanții. Categoric, nu.

Clienții Petrom Moldova - finanțatori ClimatePartner

De dragul unei Europe verzi, Grupul OMV, inclusiv Petrom Moldova, este gata să renunțe la o parte din venit. Compensațiile sunt oferite în funcție de cât de mult poluează carburantul.

În acest fel, ori de câte ori alimentați, contribuiți la implementarea unor proiecte de protejare a mediului, neutralizând practic emisiile de gaze de seră, emanate de flota auto a companiei dumneavoastră.

Cei care achită carburanții cu un card Petrom Routex Climate automat se înregistrează în lista sponsorilor ClimatePartner, o organizație experimentată ce implementează proiecte de mediu cu suportul a 1500 de societăți din 30 țări. Posesorii cardului primesc un document care confirmă soldul de compensare a emisiilor de carbon, fără niciun cost administrativ suplimentar și niciun risc financiar-contabil pentru compensarea emisiilor.

Printre promotorii ideii “0 emisii carbon” de la noi din țară se regăsesc companii precum Energen Lux, Draexlmaier și Moldcell, care au decis astfel să compenseze emisiile de carbon, folosind cardul Petrom Routex Climate.

Petrom Routex Climate - toată Europa, cu un singur card

Dacă până aici ați crezut că vorbim despre un proiect local, vă înșelați. Cardul Petrom Routex Climate vă asigură acces la carburant de calitate în toată Europa. Vorbim despre 2.000 de staţii de alimentare OMV, inclusiv Petrom, plus rețelele partenerilor noștri. Cu peste 20.000 de adrese în 34 de ţări, Routex oferă una dintre cele mai extinse reţele de servicii premium din Europa. Cardul nu este doar un mijloc de plată în benzinării, el fiind acceptat și pentru achitarea taxelor de drum, poduri sau tuneluri. 

Astfel, datorită cardului Petrom Routex Climate, compania de transport îşi sporeşte calitatea evidenţei consumului de carburanţi, toate cifrele fiind la o distanţă de câteva click-uri. Mai mult, clientul primeşte facturi clare, conforme legislaţiei în vigoare Republicii Moldova, fapt ce reduce efortul administrativ al companiei. 

Pentru mai multă claritate, Petrom Moldova oferă într-un singur card - două mari avantaje: satisfacţia că neutralizăm poluanţiii emanaţi de flota companiei şi un mijloc comod de plată a consumabilelor şi a taxelor auto, în toată Europa. Cardul Petrom Routex Climate poate fi accesat AICI