Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide
img_Header_Articole_Arhiva_1100x367

Campanii Promoționale anterioare

Aici regăsiți campaniile anilor trecuți ce au susținut o serie de produse bine făcute, dar și promoții și inițiative care merită revăzute şi reamintite.

Descoperă Moldova alături de PETROM și înscrie-te în cursa #NeamPornit! 
 

Alege cele mai interesante destinații, iar noi îți rămânem mereu aproape pentru a te susține în călătorii.

Înscrie-te în cursa maratonului folosind hashtag-urile #NeamPornit, #Protejați și #PetromMD, călătorește, fă poze și câștigă premii!

Ghidul #NeamPornit, pe care îl găsești în orice stație PETROM, este amicul tău de încredere în descoperirea locațiilor din Moldova.

Promoție valabilă în toate stațiile Petrom Moldova în perioada 24 iulie - 30 septembrie 2020. Mai multe detalii despre promoție poți găsi mai jos în Regulamentul Campaniei.

Regulament Campanie #NeamPornit #Protejat (PDF, 339,0 KB)

Leaflet-#neampornit (PDF, 22,7 MB)

img_Petrom_Reduceri-Weekend_737x737

Vino în fiecare weekend în orice benzinărie Petrom Moldova și vei beneficia de reduceri speciale la carburant.

Mai multe detalii puteți găsi în Regulamentul Campaniei Promoționale.

Actualizare: În contextul pandemiei de COVID-19, Campania Promoțională „Reduceri de weekend” a fost stopată.

Regulament Campanie Reduceri de weekend (PDF, 245,6 KB)

Act aditional nr1_Reduceri de weekend (PDF, 191,9 KB)

img_Premii WOW_737x737.jpg

Ai șansa să obții una din cele 3 alimentări pe zi, 3 Telefoane pe săptămână, 3 city break-uri pe lună și una din cele 3 vacanțe de vis, alături de persoana dragă.

Alimentează automobilul de minim 350 lei și obține un scratch card. Răzuiește-l, expediază codul la 1221 și primește răspunsul instant.

Vrei să îți dublezi șansele? Achită cu Mastercard și primește un număr dublu de scratch carduri. Doar la noi ai premii WOW despre care vrei sa povestești prietenilor.

Promoție valabilă în toate stațiile Petrom Moldova în perioada 07 octombrie – 29 decembrie 2019. Mai multe detalii despre promoție poți găsi mai jos în Regulamentul Campaniei.

Regulament consolidat_Continuă să câștigi Premii WOW de la Petrom (PDF, 399,7 KB)

Premii speciale oferite - 07 octombrie - 29 decembrie 2019 (PDF, 583,0 KB)

img_Luna cafelei_737x737.jpg

Cafeaua se servește cu cineva.
Iar pentru că octombrie este luna cafelei la Petrom, toamna ne încălzim împreună. Pe 1 octombrie servim toți clienții noștri cu o cafea gratuită, iar în fiecare weekend din această lună la fiecare cafea cumpărată o primești pe a doua cadou.

img_CampaniiCurente_Wow

Vara începe cu PREMII WOW DE LA PETROM!

Alimentează automobilul de minim 350 lei și obține un scratch card. Răzuiește-l, expediază codul la 1221 și poți câștiga sute de premii utile, care te pun în mișcare:

 • Spălătorie auto
 • Deservire tehnică
 • Pneuri de vară
 • Biciclete de top
 • Carburant de calitate
 • Cafea pentru o lună

Fii activ! Fiecare al 5-lea sms îți garantează un cadou instant, iar premiul mare sunt 3 vacanțe de vis în Turcia.

Doar la noi ai premii WOW despre care vrei sa povestești prietenilor.

Promoție valabilă în toate stațiile Petrom Moldova în perioada 27 mai – 25 august 2019. Mai multe detalii despre promoție poți găsi mai jos în Regulamentul Campaniei.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că la data de 19 noiembrie 2018 în stațiile Petrom startează o nouă super promoție. Astfel, pe parcursul următoarelor 3 luni vom avea grijă să facem deosebit de delicioase revederile tale cu cei dragi.

Cum poți participa la această promoție? În perioada 19 noiembrie 2018 – 17 februarie 2019, alimentează sau fă o achiziție în stațiile Petrom, colectează puncte bonus și obține până la 70% reducere la produsul Tefal dorit.

Gătește ușor cu Tefal și Petrom în fiecare zi!

TEFAL COLOR EDITION este o gamă ușor de utilizat, cu un set complet de caracteristici special concepute pentru a ajuta începătorii să obțină rezultate perfecte în bucătărie.

În următoarele 3 luni te alimentăm cu emoții pozitive și premii garantate!

Tot ce trebuie să faci este să urmezi următorii pași:

 1. În perioada 16 iulie – 30 septembrie, alimentează-ți mașina sau cumpără produse complementare din stațiile Petrom de minim 300 MDL, achitând în numerar sau Card Bancar;
   
 2. Primește un scratch card cu 1 L carburant și participă la promoție.
   
 3. Ce poți face cu acest scratch card?
 • Nu-l răzui! Nu răzui cardul, adună 10 unități și primește 10 litri carburant sau 1 certificat cadou, pentru electrocasnice!
 • Răzuiește! Răzuiește cardul, trimite codul unic la numărul 1221 și poți câștiga lunar un automobil Skoda Rapid Ambition!

Mai multe detalii poți afla citind Regulamentul Campaniei.

Încearcã-ți norocul la Petrom!

Traficul poate fi un coșmar, mai ales când e aglomerat și toți din jur sunt cu nervii întinși.

Pentru că ne dorim să fii mai relaxat pe drum, la Petrom ne-am propus să facem cel mai prietenos trafic, cu ajutorul pernelor Gașca de Haioși.

Colecționează-i pe toți membrii Găștii de Haioși, decorează-ți mașina și hai să înveselim traficul!

Începând cu 04 Septembrie, adună puncte bonus de fiecare dată când alimentezi sau cumperi produse de minim 150 de lei în stațiile de alimentare Petrom Moldova. Acumulând 10 puncte bonus, ai reduceri de 70% la cumpărarea pernelor „Gașca de haioși”.

Începând cu 7 aprilie, adună puncte bonus de fiecare dată când alimentezi sau cumperi produse de minim 150 de lei în stațiile de alimentare Petrom Moldova. Acumulând 8 puncte bonus, ai reduceri de până la 66% la cumpărarea unui vas de gătit marca Domo.

Lansată în Italia în 1991, Domo a devenit rapid o marcă prestigioasă ce oferă echipamente și vase de nivel expert, cu o structură adecvată pentru gătit și copt. Concepute și fabricate în stilul autentic italian, echipamentele Domo etalează un design elegant și modern, ce se potrivește în orice bucătărie, dar oferă și numeroase avantaje practice utilizatorilor.

Oferindu-ți aceste vase de gătit de calitate, vrem să te ajutăm să pui în mișcare ideile tale în bucătărie: să le vezi realizate, oricât de inventive sau complexe ar fi.

Petrom este mereu alături de tine cu soluții utile!

Toamna aceasta, în stațiile Petrom Moldova, începe cu o promoție GRANDIOASÃ!

Doar la noi poți Câștiga premii cât casa!

Tot ce trebuie să faci este să urmezi următorii pași:

 1. Alimentează-ți mașina sau cumpără produse complementare din stațiile Petrom de minim 350 MDL, achitând în numerar sau Card Bancar;
 2. Primește un cupon de participare. Completează-l și Răzuiește-l;
 3. Sub câmpul răzuibil găsești fie denumirea unui premiu instant, fie un cod unic alfanumeric;
 4. Premiul instant (Coca Cola 0.5 l, Vin DOR 0.75l, Ice Coffee sau Jeton Cafea) îl poți ridica direct de la stația unde ai primit cuponul de participare;
 5. Codul alfanumeric îl transmiți prin SMS la 1221 pentru a te înregistra în cursa extragerilor pentru Premiile Mari (14 certificate pentru 1 TONĂ DE CARBURANT, 5 DACIA DUSTER și 1 APARTAMENT în CHIȘINĂU).

Mai multe detalii puteți afla citind Regulamentul Campaniei.

Încearcã-ți norocul la Petrom!

Petrom Moldova îți oferă șansa de a câștiga UN PLIN PE ORĂ!

Alimentează-te în stațiile Petrom cu min. 20 litri de orice tip de carburant cu  plata în numerar sau card bancar. Răzuiește și trimite codul unic identificat pe cupon prin SMS la 1221 și participă la acele 15 extrageri zilnice a câte un rezervor plin de combustibil ( max. 50 litri/ câștig).

Notă: SMS-uri pot fi transmise de pe numere valabile în rețelele Orange, Moldcell și Unite (tarif standard).
 

Detalii despre Campania Promoțională le găsești în Regulament sau la Infoline: (022) 901221.
Campanie Promoțională valabilă în perioada 1 aprilie 2015 – 31 mai 2015.

Vino în fiecare weekend în orice benzinărie Petrom Moldova și vei beneficia de reduceri speciale la orice tip de carburant.

Mai multe detalii puteți găsi în Regulamentul Campaniei Promoționale.