Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Group Websites
OMV Group www.omv.com/en OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Petrom România www.petrom.ro/ro-ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide

Campanii promoționale curente

Aici regăsiți campaniile anilor trecuți ce au susținut o serie de produse bine făcute, dar și promoții și inițiative care merită revăzute şi reamintite.

Ai șansa să obții una din cele 3 alimentări pe zi, 3 Telefoane pe săptămână, 3 city break-uri pe lună și una din cele 3 vacanțe de vis, alături de persoana dragă.

Alimentează automobilul de minim 350 lei și obține un scratch card. Răzuiește-l, expediază codul la 1221 și primește răspunsul instant.

Vrei să îți dublezi șansele? Achită cu Mastercard și primește un număr dublu de scratch carduri. Doar la noi ai premii WOW despre care vrei sa povestești prietenilor.

Promoție valabilă în toate stațiile Petrom Moldova în perioada 07 octombrie – 29 decembrie 2019. Mai multe detalii despre promoție poți găsi mai jos în Regulamentul Campaniei.

Regulament consolidat_Continuă să câștigi Premii WOW de la Petrom (PDF, 399,7 KB)

Premii speciale oferite - 07 octombrie - 23 noiembrie 2019 (PDF, 435,7 KB)

Vino în fiecare weekend în orice benzinărie Petrom Moldova și vei beneficia de reduceri speciale la orice tip de carburant.

Mai multe detalii puteți găsi în Regulamentul Campaniei Promoționale.

Localizator stații